> Početna > Novosti > Radionica za odrasle “Aromaterapija - umijeće nježnog liječenja”

Novosti

Radionica za odrasle “Aromaterapija - umijeće nježnog liječenja”

Radionica za odrasle “Aromaterapija - umijeće nježnog liječenja”

Radionica će Vam približiti povijest korištenja aromaterapeutskih ulja. Koja je bila tajna Kleopatrine ljepote? Kako pomoći koži koja ne diše? Koja ulja i na koji način koristiti za njegu čitavog bića?
Radionica će trajati sveukupno 8 školskih sati, a kroz tajne aromaterapije provesti će Vas licencirana aromaterapeutkinja Zora Pelesk. Prva radionica će se održati 4.prosinca u 18:00sati. Cijena radionice je 150kn po osobi mjesečno.
Upite i predbilježbe primamo na telefon 049/501-077 ili na mail ouoroslavje@h-1.hr

Radionica za odrasle “Aromaterapija - umijeće nježnog liječenja”

Koja je bila tajna Kleopatrine ljepote? Kako pomoći koži koja ne diše? Koja ulja i na koji način koristiti za njegu čitavog bića?

STATUTARNA ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA STATUTA OTVORENOG UČILIŠTA OROSLAVJE

STATUTARNA ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA STATUTA OTVORENOG UČILIŠTA OROSLAVJE

Tečaj pripreme trudnica za porod

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja u suradnji s Otvorenim učilištem Oroslavje upisuje polaznike za još jedan tečaj pripreme trudnica za porod. Tečaj će se održati u Oroslavju u prostorijama Otvorenog učilišta Oroslavje, Milana Prpića 82 s početkom u mjesecu studenom. Svrha tečaja jest vježbanje uz stručni nadzor fizioterapeuta u svrhu pripreme tijela za trudnoću i porod kroz ciljane vježbe po mišićnim skupinama. Također polaznici tečaja savladat će tehnike disanja prilikom poroda i vježbe izgona kao i pravilno ophođenje s novorođenčetom kroz tehnike baby handlinga. Tečaj je financiran od strane KZŽ i za sve polaznike je besplatan.
Prijave za tečaj primaju se zaključno do kraja 31.10.2014. na tel 049/501-077 ili 098/9537-711 ili putem facebook stranica Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja i Otvorenog učilišta Oroslavje.
Učilište Magistra (Zagreb)
Škola tambure - Škrinjica
Banner4
Versus jezici